Chaosium’s Basic Role-Playing

i-f1c9f18d7c9218d279cb432c91f6e06d-Basic_Roleplaying.gifAnybody got a copy of Chaosium’s 1980 game-rules booklet Basic Role-Playing? And the 1982 Worlds of Wonder boxed set, specifically the Magic World booklet? I’d love to have a look at them (photocopies or a brief loan would be fine), since combined and translated they became the first Swedish role-playing game, Drakar och Demoner (1982). It turned me on to gaming when I was twelve. I haven’t played DoD in years, but It would be great to get to compare the Swedish rules with the original Chaosium products.

Comments

 1. #1 Hampe
  July 27, 2008

  Jag kollar med en av de som gorde Drakar & Demoner. Han är fortfarande spelintresserad och kan mycket väl ha sparat sina ex. Det fanns även andra inspirationskällor tror jag. Jag fastnade aldrig riktigt i spel-träsket så själv har jag ingen riktig koll.
  Om inte kan jag fråga honom om de gjorde några ändringar och i så fall varför.

  Återkommer.

 2. #2 Trifletraxor
  June 10, 2009

  Du finner dem her:

  http://basicrps.narod.ru/index-wow.html

  🙂

New comments have been temporarily disabled. Please check back soon.