Hey, Norway!

I have more imminent travel plans. I'll be at the World Humanist Conference in Oslo this coming weekend, and then on Monday the 15th I'll be doing this:

Paul Z. Myers er en amerikansk biolog som jobber ved University of Minnesota Morris, og forsker på zebrafisk innen området evolusjonær utviklingsbiologi. Mest kjent er han for sin populære blogg Pharyngula, hvor han blant annet kommer med harsk kritikk mot intelligent design og kreasjonistmiljøet generelt. Kort sagt er han en aktivist innen den amerikanske kreasjonisme-/evolusjons-debatten. I august er PZ i Oslo i forbindelse med World Humanist Congress 2011, og tar i den forbindelse selvsagt turen innom puben for å slå av en prat med Oslo-skeptikerne!

Skeptikertreffene er uformelle, sosiale treff for skeptikere i Oslo-området. De er ment som en mulighet til å diskutere skepsis, vitenskap og alt mulig annet med likesinnede, og bli kjent med andre skeptikere. Man trenger ikke å være medlem av foreningen Skepsis.

Denne gangen samles vi nok en gang på Asylet, i bakgården dersom det er fint vær. Hvis du ikke har vært med før, så se etter bordskiltet vårt med logoen på, eller spør i baren.

I do not know what that means. If I'm now committed to doing burlesque in Norwegian, let me know soon. When I was a wee little kid, I could recite the Lord's Prayer in Norwegian, but I think I've forgotten it all now.

(Also on FtB)

Tags

More like this

The word is out: on my way to the Gods & Politics conference in Copenhagen, I'm taking a little detour to visit Oslo, as this forum article mentions. It's true! It's true! Tidenes happening før Skepsikonferansen 2010! En ravende, sinna, og nysgjerrig teddybjørn av en ateist og skeptiker kommer…
I had two pages in the May issue of Forskning & Framsteg (Sweden's equivalent av Scientific American) about recent books on the Scandinavian Bronze Age. I was happy to publish there, but not very happy with the rushed chop job the contribution went through without my involvement before it was…
Over at my buddy Frans-Arne's blog Arkeologi i Nord I found a great quotation from Norwegian archaeologist and anti-Nazi politician Anton Wilhelm Brøgger (1884-1951):"Det vi vet er så uendelig lite mot det som er hendt. Arkeologen er som den som går langs en strand og finner småtterier, skyllet i…
As detailed here before, a few Samsung laptop models have a firmware bug that makes them liable to becoming inert bricks if you install Linux. It's a one-way process. This happened to me when I bought an ultrabook from the Elgiganten big-box store last summer. Both Samsung and the store refused to…