Katusoittaja

tags: , , , , , , , ,

Katusoittaja

Photographed in the Kamppi neighborhood of Helsinki, Finland.

Image: GrrlScientist, 18 May 2010 [larger view]

Canon SX100 IS.

More like this

tags: art, Veistos, sculpture, travel, Helsinki, Finland, image of the day, photography, Veistos. I put my camera inside this outdoor sculpture and pointed it at the sky to get this image. Photographed in the Kamppi neighborhood of Helsinki, Finland. Image: GrrlScientist, 18 May 2010 [larger…
tags: molluscs, Spondylus Imperialis Oyster, travel, Luonnontieteellinen keskusmuseo, University of Helsinki, Helsinki, Finland, image of the day, photography Spondylus Imperialis Oyster? Photographed in the Luonnontieteellinen keskusmuseo, University of Helsinki, Helsinki, Finland. Image:…
tags: flowers, Vaaleanpunainen Päivänkakkara, travel, Suomenlinna, Helsinki, Finland, image of the day, photography Vaaleanpunainen Päivänkakkara. Photographed in the Kaisaniemi Botanic Garden, University of Helsinki, Helsinki, Finland. Image: GrrlScientist, 18 May 2010 [larger view] Canon…
tags: Kurjenpolvi, flowers, travel, gardening, Helsingin yliopisto, University of Helsinki, Helsinki, Finland, image of the day, photography Kurjenpolvi. A red-and-white geranium photographed at Helsingin yliopisto (University of Helsinki) in Helsinki, Finland. Image: GrrlScientist, 18 May 2010…