## Joe saved most of his allowance every week since his 7th birthday.If joe saves $4 per week, how much money would he have on his 15th birthd

Question

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

## Answers ( )

Answer:He will have $1,664 on his 15th birthday.

Step-by-step explanation:If he is saving $4 per week for 8 years(15-7=8), and there are 52 weeks in a year, then 8×52=416 weeks. Then 416×4=1,664. Therefore, he will have $1248 dollars by his 15th birthday.

Answer:1664 Hope this is right

Step-by-step explanation:You first need to find how many weeks is in a year.

Then multiply how many weeks that are in a year 52 by amount of money per week 4.

You get 208

Before the last step you need to subtract 15-7=8

Multiply 208 times 8 and that’s your answer