Comments Seem To Be Messed Up Temporarily...

I don't know what is going on, but most new comments seem to be getting held for moderation and/or sent by the spam filter into my junk folder. I have just retrieved a bunch of them from the junk folder (including one of my own) and gotten them published. However, I am about to leave for an overnight trip and won't be back until late tomorrow evening, and won't have computer access the whole time. Please be advised that if your comment does not show up, it may be due to whatever strange glitch is causing this weird behavior of my spam filter. I'm sorry, and will get all comments published ASAP when I get back.

Thanks to all of you for reading and commenting.

More like this

As of late, a number of comments have been eaten by the SB spam filters. Mostly, they are longer comments with hyperlinks. I try to check the spam folder to catch such incorrectly identified comments, but if you notice your comment not showing up in the discussion, shoot me an email and I can check…
Tomorrow I will observe New Year's Day by hopping into the Jasonmobile and driving to my New Jersey office. Which is to say, I will be visiting my parents. Then on Tuesday I shall hop on a train and sally forth to Boston, which is hosting the annual math extravaganza knows as the Joint…
Sometimes I check the spam folder just in case actual (even important) email from a human being who is not trying to sell me (and the millions of others in that valuable set of email addresses) something I don't need has been snagged by the filter. More rarely, I open the odd spam message from the…
For the past few weeks, I have allowed commenters to post using their TypeKey account. I didn't want to require commenters to register with TypeKey if they did not want to, so I still allowed comments from unregistered readers. TypeKey allows me to authorize comments much faster, as I do not need…

This seems to be an ongoing problem at Thus Spake Zuska. Can you please get someone to help you re: the commenting and spam / moderating system used here?

I appreciate that you post entries to let people know that there's a problem.

I have asked our tech wizard to look into what is going on. FWIW, I believe it is happening on other blogs at SB. Again, all I can say is I'm sorry and I am trying to get someone to fix it as soon as possible. I don't know what the problem is.

Oh, so it may be a system-wide problem, perhaps? Hm.

Thanks for kind response. I hope I didn't sound too curt in my first comment.