Kukka Suomenlinnassa

tags: , , , ,

Kukka Suomenlinnassa (Suomenlinna blossom).

Soumenlinna, Helsinki, Finland.

Image: GrrlScientist, 19 July 2009 [larger view]. (raw image)

More like this

tags: Linnoitusta Suomenlinnassa, Helsinki, Finland, nature, image of the day Linnoitusta Suomenlinnassa (Suomenlinna fortress). Soumenlinna, Helsinki, Finland. Image: GrrlScientist, 19 July 2009 [larger view]. (raw image)
tags: Oviaukko Suomenlinnassa, Helsinki, Finland, nature, image of the day Oviaukko Suomenlinnassa (Suomenlinna doorway). Soumenlinna, Helsinki, Finland. Image: GrrlScientist, 19 July 2009 [larger view]. (raw image)
tags: Oviaukko Suomenlinnassa, Helsinki, Finland, nature, image of the day Oviaukko Suomenlinnassa (Suomenlinna doorway). Soumenlinna, Helsinki, Finland. Image: GrrlScientist, 19 July 2009 [larger view]. (raw image)
tags: Suomenlinnan Linnoitusta, Helsinki, Finland, nature, image of the day Suomenlinna Linnoitusta (Suomenlinna Fortress). Photographed at the ferry terminus on Soumenlinna. Helsinki, Finland. Image: GrrlScientist, 19 July 2009 [larger view]. (raw image)