Kurjenpolvi

tags: , , , , , , , , ,

Kurjenpolvi.

A red-and-white geranium photographed at Helsingin yliopisto (University of Helsinki) in Helsinki, Finland.

Image: GrrlScientist, 18 May 2010 [larger view]

Canon SX100 IS.

More like this

tags: Puna-keltaisia kukkia, flowers, travel, gardening, Helsingin yliopisto, University of Helsinki, Helsinki, Finland, image of the day, photography Puna-keltaisia kukkia. A red-and-yellow Evening Primrose, Oenothera macrocarpa, photographed at Helsingin yliopisto (University of Helsinki) in…
tags: flowers, Vaaleanpunainen Päivänkakkara, travel, Suomenlinna, Helsinki, Finland, image of the day, photography Vaaleanpunainen Päivänkakkara. Photographed in the Kaisaniemi Botanic Garden, University of Helsinki, Helsinki, Finland. Image: GrrlScientist, 18 May 2010 [larger view] Canon…
tags: molluscs, Spondylus Imperialis Oyster, travel, Luonnontieteellinen keskusmuseo, University of Helsinki, Helsinki, Finland, image of the day, photography Spondylus Imperialis Oyster? Photographed in the Luonnontieteellinen keskusmuseo, University of Helsinki, Helsinki, Finland. Image:…
tags: Katusoittaja, busker, travel, culture, Kamppi, Helsinki, Finland, image of the day, photography Katusoittaja Photographed in the Kamppi neighborhood of Helsinki, Finland. Image: GrrlScientist, 18 May 2010 [larger view] Canon SX100 IS.

Kurjenpolvi in English "a crane's knee"